İstanbul'da Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri, işgallere yönelik sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aydınevler ve Zümrütevler'deki uyarılara rağmen işgallere devam eden işletmelere yaptırım uygulandı.

İSTANBUL (İGFA) - Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kamu alanı işgallerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

Zümrütevler ve Aydınevler'de çalışma yapan ekipler işgalleri kaldırarak; kaldırım ve yolları ulaşıma açık ve hale getirdi.

Gaziantep'te çakarlı araç paylaşımına 25 bin TL ceza!
Gaziantep'te çakarlı araç paylaşımına 25 bin TL ceza!
İçeriği Görüntüle

Esnaflardan ve işletmelerden kaynaklı işgallere anında müdahale edilirken, uyarılara rağmen işgallerine devam eden işletmelere cezai işlem uygulandı.

Çalışmada yollardaki araç parkını engelleyecek; dubalar, lastikler ve zincirler de kaldırıldı. Zabıta ekipleri, yapılan çalışmaların ilçe genelinde süreceğini belirtti.

Kaynak: RSS