Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in batısı ve Van'ın doğu çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Ayasofya restorasyonunda yeni aşamaya geçildi
Ayasofya restorasyonunda yeni aşamaya geçildi
İçeriği Görüntüle

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 Eylül Pazar gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in batısı ile Van'ın doğu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle yurdun kuzey kesimlerinde kuzeyli, iç ve güney kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Kaynak: RSS